Brød
Rugbrød
Dette brødet er et ekstra grovt formbrød med mye hele kjerner.
Brødet holder seg saftig lenge.
Det er toppet med gresskarkjerner for ekstra god smak.
Inneholder: Hvete, rug, bygg, sesam, sulfitt
Grovhet: 100%
Grovt uten gjær
Vårt nyeste tilskudd, grovt uten gjær!
Inneholder: Hvete, rug, bygg og havre.
Grovhet: 39%
Surdeigsbrød
Håndlagd surdeigsbrød, stekt på steinovn.
God smak og god skorpe, kan også kjøpes som lettstekt.
180-200 grader i 18-20 minutter
Inneholder: Hvete,rug, bygg, havre og sesamfrø
Grovhet: 30%
Sjefens favoritt
Vår bestselger. Det er et godt grovt brød.
Brødet er et sammenbakt brød og det er stekt i steinovn.
Dette gjør brødet ekstra saftig og holdbart.
Brødet kan også kjøpes som lettstekt, fint hvis du vil ha nystekt brød hjemme eller på hytta. Absolutt sjefens favoritt!
Inneholder: Hvete, rug, havre, bygg
Grovhet: 63%
Steinovnsbakt grov
Dette er blant best selgerne våre!
Det er et utrolig saftig brød, som inneholder en del hele korn og smaker nydelig. Brødet er bakt på steinovn.
Dette brødet kan også kjøpes lettstekt.
Inneholder: Hvete, rug, bygg, havre, soya
Grovhet: 50%
GROV spesial
Et grovt brød, sunt og lavt på salt, sukker og uten hele korn.
Godt egnet brød for mennesker som ønsker et grovt brød, men som ikke er glad i hele korn og kjerner. Brødet er sammenbakt og blir derfor mer saftig og holdbart.
Inneholder: Hvete, rug, bygg og havre
Grovhet: 100%
Barnas beste
Dette er et barnevennlig brød uten hele korn.
Brødet er likevel grovt da skallet på kornet er finmalt.
Sammenbakt på steinovn gjør at dette brødet holder seg lenge ferskt.
Kan også kjøpes som lettstekt og vil da være rundstekt.
Inneholder: Hvete og bygg
Grovhet: 39%
Valnøttbrød
Spesialbrød som er bakt på steinovn. God smak og god skorpe. Det er valnøtter i dette så vær obs på de med nøtteallergi.
Kan også kjøpes som lettstekt.
Inneholder: Hvete, rug, valnøtter
Grovhet: 30%
Grisla grovt
Grisla grovt blir først snittet og stekt få sekunder på begge sider i en grisla ovn på veldig høy temperatur.
Dette for å lukke skorpen, slik at fuktigheten holder seg lengre i brødet. Blir så penslet med et tynt lag med sirup og vann for så å steke videre i en steinovn. Brødet får derfor en tynn skorpe og beholder saftigheten mye lengre.
Inneholder: Hvete og bygg
Grovhet: 44%
Grisla fint
Grisla blir først snittet og stekt få sekunder på begge sider i en grisla ovn på veldig høy temperatur. Dette for å lukke skorpen, slik at fuktigheten holder seg lengre i brødet. Blir så penslet med et tynt lag med sirup og vann for så å steke videre i en steinovn. Brødet får derfor en tynn skorpe og beholder saftigheten mye lengre.
Inneholder: Hvete, rug, bygg
Grovhet: 10,3%
Gourmetloff
Rundstekt loff med valmuefrø på, saftig og god loff.
Kan brukes til alle anledninger.
Perfekt til supper og skalldyr.
Kan også kjøpes som lettstekt.
Stekes da på 180-200 grader, i 18-20 minutter
Inneholder: Hvete
Formloff
Luftig formloff som passer perfekt til å lage smørbrød med.
Inneholder: Hvete
Spiralloff
Hos oss kan du bestille spiralloff!
Perfekt til å lage snitter med.
Inneholder: Hvete
Knekkebrød
Knasende gode knekkebrød!
Inneholder: Hvete, rug, havre, sesamfrø
Grovhet: 100%
Grove rundstykker
Grove rundstykker, fint til helgefrokosten
Inneholder: Hvete, bygg, melk