Personvern

Behandlingsansvarlig: representert ved daglig leder .

Presteruds Eftf. AS,
Stemmane 4A
4636 Kristiansand,
Org.nr: 915074316
Tlf: 38 04 19 60

Formell:

Når bestillingen kommer inn via nettsiden, gir kunden sitt samtykke. Vi er avhengig av denne informasjonen for å kunne ordne.

Personvernerklæringen redegjør for hvordan Presteruds Eftf. AS samler inn og bruker personopplysninger som navn, telefonnummer og e-post.
Denne informasjonen er gitt av kunden via bestillingsskjema eller av kunden som kontakter vårt bestillingssted.

Behandlingsgrunnlag:

Vår behandling av information som gives via bestillingen er basert på telefonkontakt, mail, webside eller ved direkte kontakt til våre ansatte i utsalgene.

Mottaker av personopplysningene:

Det er bare ansatte på vårt bestillingssted som håndterer og behandler personlig informasjon vi mottar.

Oppbevaring og lagring av informasjon:

Opplysningene som er knyttet til din bestilling, blir lagt inn i vårt system, og slettet 1 måned etter at bestillingen er produsert / levert.

De registrerte rettighetene til å ha:

  • Be om tilgang til opplysningene som er lagret om dem
  • Være om rettelse av opplysninger som er uriktige
  • Vær om sletting av opplysninger
  • Be om begrensninger av behandling
  • Protester mot at informasjon blir behandlet
  • Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • Klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger.

Din rett til sletting påvirker ikke vår lovpålagte plikt til lagre personopplysninger for eksempel for å oppfylle krav til bokføring.

Informasjonskapsler (cookies)

For at vår hjemmeside skal fungere optimalt, er det lagt inn automatisk godkjenning for å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Ønsker du ikke dette, må du selv gå inn i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten.
Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome er nettlesere som aksepterer cookiene automatisk.

Analyseverktøy

Geheb Conditori AS bruker ingen analyse verktøy for å analysere bruk og trafikk av våre nettsider. Informasjonen vi får via vårt bestillingssystem, slettes automatisk fra serverer etter 2 uker.  

Om sikkerhet:

Presterud's Eftf. AS plikter seg til å oppdatere og endre sikkerheten for dine personopplysninger i tråd med lovgivning, utvikling og forbedrede muligheter. Regler for bruk og lagring av personopplysninger stiller strenge krav til sikkerhet, både teknisk og organisatorisk, for å forhindre tap, innsyn eller andre risikoer.

Kontakt oss:

Ved en eventuell innsynsbegjøring kan du kontakte oss via telefon, e-post eller post.
Vi vil svare deg innen 30 dager.

Presterud's Eftf. AS
Stemmane 4A
4636 Kristiansand
Tlf: 38 04 19 60

Epost: kjetil.hodne@geheb.no

 

Sist oppdatert: 13.09.2018